Bubble Tea Yoppo

Doskonałe połączenie uduchowiającej herbaty, pysznych soków owocowych i tryskających radością boba!

Happa to Mame 

Na naszym konwencie nie zabraknie niezwykłych japońskich słodyczy!

Dwóch chłopaków – Japończyk i Polak, stworzyli projekt Happa to Mame.
Wszystko narodziło się z pasji i miłości do magicznych smaków Japonii. Ich celem jest rozkochanie ludzi w ikonicznych japońskich słodyczach – daifuku i dango, które na co dzień produkuje Shota – Japończyk z Osaki.

Zaparzamy prawdziwą japońską matchę i napoje na jej bazie.

Wpadnijcie do nich! Poczujcie się jak w małej Japonii ?

Yaki Kingu

Na naszym konwencie pojawi się, Yaki Kingu, czyli japońsko-polskie małżeństwo, krążące w swoim FoodTrucku po całym kraju. Ich główny cel to pokazanie prawdziwego kulinarnego oblicza Japonii.

Ona – Yumiko – urodzona w Sapporo, w branży gastronomicznej pracująca od wielu lat, między innymi główny manager sklepu GOU na Sapporo w Daimaru. Nie lubi sushi.

On – Daniel – urodzony w Koszalinie, socjolog i manager PR, 10 lat życia w Japonii i pracy w japońskiej branży gastronomicznej, w tym reporter kulinarny agencji artystycznej DenDen. Kocha sushi i sashimi.